Τα νέα της Πινιάτας

Ιδέες για τη σωστή διοργάνωση παιδικού Αποκριάτικου πάρτι!

Τips και όσα πρέπει να προσέξετε 

Διοργανώστε μια αξέχαστη βραδιά για εσάς και τους καλεσμένους σας

Υποδεχτείτε τις απόκριες με κέφι!

Οι Απόκριες είναι περίοδος χαράς, κεφιού και ξεφαντώματος και ιδιαίτερα για τους μικρούς μας φίλους. Παντού διοργανώνονται αποκριάτικα πάρτι αυτές τις ημέρες. Τι γίνεται όμως εάν θέλετε να διοργανώσετε εσείς ένα αποκριάτικο πάρτι; Τι πρέπει να κάνετε για να μείνει σ’ εσάς, στα παιδιά σας και τους καλεσμένους σας αξέχαστο; Εμείς στο piniatadiko.gr σας έχουμε τη λύση!

Τips για να διοργανώσετε επικά αποκριάτικα πάρτι:

  • Ενημερώστε από πριν τους καλεσμένους σας για να έχουν ντυθεί ανάλογα. Φροντίστε να έχετε διακοσμήσει το χώρο σας με αποκριάτικα αξεσουάρ, μάσκες, γιρλάντες, σερπαντίνες, μπόα.
  • Αγοράστε εκτός από τις στολές σας, λίγα αποκριάτικα αξεσουάρ ώστε να τα δώσετε σε κάποιον καλεσμένο που δεν πρόλαβε να ντυθεί ανάλογα.
  • Επιμεληθείτε της μουσικής. Η κατάλληλη μουσική μπορεί να απογειώσει ένα αποκριάτικο πάρτι. Λικνιστείτε ρυθμικά σε αποκριάτικους latin ρυθμούς και φτιάξτε από πριν μια playlist για όλη τη βραδιά. Θα βρείτε έτοιμες λίστες στο Youtube.
  • Φροντίστε να έχετε σνακ και φαγητό. Τα παιδιά μετά από τόσο παιχνίδι και χορό σίγουρα θα πεινάσουν το ίδιο και οι καλεσμένοι σας. Μην ξεχάσετε χυμούς, νερά και αναψυκτικά!
  • Μην ξεχνάτε τους γονείς. Φροντίστε να έχετε ένα χώρο για τους γονείς που συνοδεύουν τα παιδιά τους στο παιδικό σας πάρτι και κάντε τους να νιώσουν άνετα με τη φιλοξενία σας.
  • Βάλτε το παιδί να συμμετέχει στη διαδικασία οργάνωσης. Δώστε του να ετοιμάσει τις προσκλήσεις για τους συμμαθητές του, να διακοσμήσει μαζί σας το χώρο. Έτσι θα χαρεί πριν καν γίνει το πάρτι και θα δει τον κόπο που απαιτείται για να γίνει ένα πάρτι.
  • Παιχνίδια και εκπλήξεις. Αποκριάτικο πάρτι χωρίς μια έκπληξη και πολλά παιχνίδια δεν γίνεται. Η πινιάτα συνδυάζει και τα δύο οπότε επιλέξτε μια πινιάτα αποκριάτικη ή με κάποιον γνωστό ήρωα και δείτε τα παιδιά να χαίρονται με την ψυχή τους και να μένουν έκπληκτα μόλις σπάσει η πινιάτα και αποκαλυφθεί το περιεχόμενό της.

 

Καλές Απόκριες από όλους εμάς στο Piniatadiko.gr!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *