Τα νέα της Πινιάτας

Happy Singles Valentine’s Day!

Πινιάτες για ερωτευμένους και μη.

Ποιος είπε ότι του Αγίου Βαλεντίνου γιορτάζουν μόνο οι ερωτευμένοι;

Χτυπήστε μια πινιάτα ακόμα κι αν ο έρωτας δεν σας χτύπησε την πόρτα!

 

Φεβρουάριος, ένας μήνας που έχει την τιμητική του ο έρωτας. Καρδούλες παντού, η αγάπη ξεχειλίζει από τις βιτρίνες και τα ζευγάρια έρχονται πιο κοντά με μικρές εκδηλώσεις αγάπης. Και οι singles; Τι γίνεται με όσους είναι μόνοι αυτή την περίοδο; Κάθε βιτρίνα, κάθε διαφήμιση, κάθε γωνιά είναι μια ωδή για τους ερωτευμένους και τα ευτυχισμένα ζευγάρια κάνοντας τη ζωή των singles ή και των φρεσκο-χωρισμένων, ένα καθημερινό μαρτύριο υπενθυμίζοντάς τους όλα όσα δεν έχουν.

Είναι όντως έτσι; Οι singles υποφέρουν πράγματι τόσο πολύ; Διάφορες έρευνες έχουν αποδείξει ότι σε παγκόσμιο επίπεδο ο αριθμός των singles είναι ο μεγαλύτερος στην ιστορία της ανθρωπότητας. Είναι δυνατόν όλοι αυτοί οι άνθρωποι να είναι τόσο δυστυχισμένοι; Οι έρευνες λένε το αντίθετο, μιας και τα ποσοστά ευτυχίας και ευημερίας είναι για άλλη μια φορά στα υψηλότερα επίπεδα στην ιστορία. Είναι λιγάκι οξύμωρο αλλά ας δούμε την καθημερινότητα των λεγόμενων singles τις ημέρες των ερωτευμένων για να δούμε γιατί ενώ είναι μόνοι φαίνεται να είναι ταυτόχρονα και ευτυχισμένοι.

Υπάρχουν δύο κατηγορίες singles ή και ανθρώπων γενικότερα. Αυτοί που εστιάζουν σε όσα δεν έχουν και βιώνουν τη μιζέρια της καθημερινότητας και εκείνοι που καταλαβαίνουν γιατί δεν θέλουν να συμβιβαστούν σε μια κακή σχέση μόνο και μόνο για να μην είναι μόνοι και απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους κάνοντας όλα όσα τους γεμίζουν. Αυτή η δεύτερη κατηγορία είναι και εκείνη που ευημερεί. Είναι αυτοί που την ημέρα των ερωτευμένων θα συγκεντρωθούν μαζί με άλλους singles φίλους, θα γιορτάσουν τις επιλογές τους, τη ζωή τους και τις ευκαιρίες που τους δίνει και θα είναι ανοιχτοί σε νέες επιλογές.

Γι’ αυτούς τους singles, λοιπόν, που δεν φοβούνται να είναι μόνοι, που ξέρουν ότι η ζωή είναι στιγμές και όμορφες αναμνήσεις και που θα γιορτάσουν την ημέρα των ερωτευμένων με αγαπημένους ανθρώπους, εμείς στο Piniatadiko.gr έχουμε την τέλεια λύση για μια αξέχαστη βραδιά και περιλαμβάνει τι άλλο; Χειροποίητες πινιάτες σε όποιο σχέδιο μπορείτε να φανταστείτε! Πινιάτες σε σχήμα μπουκαλιού, ποτήρια κοκτέιλ, emoji, ραγισμένες καρδιές, πινιάτες με τη φωτογραφία του/της πρώην που σας πλήγωσε; Όποιο σχέδιο πινιάτας μπορείτε να φανταστείτε εμείς σας τα φτιάξουμε κατά παραγγελία αφού όλες οι πινιάτες μας είναι χειροποίητες. Προετοιμάστε μια ερωτική βραδιά ωδή για singles με πολλή χαρά, γέλιο και φίλους γιατί η πραγματική ευτυχία είναι να απολαμβάνουμε τη ζωή κάθε στιγμή είτε έχουμε έναν συγκεκριμένο άνθρωπο δίπλα μας είτε πολλούς. Η αγάπη και η ευτυχία κρίνονται στις στιγμές γέλιου και μια πινιάτα σίγουρα μπορεί να σας ανεβάσει τη διάθεση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες ιδέες για να γιορτάσετε του Singles Valentine’s Day και πάρτε ιδέες από το website μας γιατί είτε σε σχέση είτε χωρίς, όλοι θέλουν να σπάσουν μια πινιάτα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *