Τα νέα της Πινιάτας

Ιδέες δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά σας

Εξάψτε τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των παιδιών σας!

Τα Σαββατοκύριακα, οι γιορτές και οι αργίες είναι περίοδοι που τα παιδιά μένουν στο σπίτι και μακριά από τις εξωσχολικές ασχολίες τους. Συνήθως παίζουν με τα παιχνίδια τους ή θα βγουν για οικογενειακή βόλτα σε κάποιο κοντινό πάρκο. Παρόλα αυτά, όσο κι αν αυτές οι ασχολίες γεμίζουν το χρόνο τους, δεν σημαίνει ότι είναι και δημιουργικές για τα ίδια τα παιδιά. Δοκιμάστε κάτι νέο την επόμενη φορά που θα βρεθείτε μαζί με τα παιδιά σας κι εξάψτε τους την περιέργεια, μάθετέ τους να σκέφτονται στρατηγικά κι ελάτε πιο κοντά σας οικογένεια!

Διοργανώσετε ένα κυνήγι θησαυρού!

Κρύψτε σε συγκεκριμένα μέρη του σπιτιού διάφορα αντικείμενα-στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στην ανακάλυψη ενός θησαυρού. Φτιάξτε ένα χάρτη δίνοντάς τους σταδιακά στοιχεία για να βρουν την επόμενη κρυψώνα και ένα ακόμη στοιχείο που θα τους οδηγήσει πιο κοντά στο θησαυρό. Και τι θα μπορούσε να είναι ο θησαυρός; Μα φυσικά μια πινιάτα με τον αγαπημένο τους ήρωα ή μια πινιάτα σεντούκι γεμισμένη με μικροδωράκια, παινχιδάκια και πολλά γλυκίσματα! Θα είναι το αποκορύφωμα της διασκέδασης κι ενός απογεύματος μυστηρίου, γέλιου και εκπλήξεων! Μια ξεχωριστή πρόταση δημιουργικής απασχόλησης που θα μείνει σίγουρα αξέχαστη τόσο στα παιδιά όσο και στους γονείς!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες ιδέες σχετικά με τις πινιάτες που έχουμε να σας προτείνουμε για το παιχνίδι, αλλά και το γέμισμα – θησαυρό!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *