Τα νέα της Πινιάτας

Πως διοργανώνουμε ένα παιδικό πάρτι

 

Σαν γονείς θέλετε πάντα να κάνετε το καλύτερο δυνατό για να δημιουργήσετε όμορφες αναμνήσεις για τα παιδιά σας. Σε γιορτές, γενέθλια, διακοπές, κύριο μέλημά σας είναι να σκεφτείτε δημιουργικούς κι εκπαιδευτικούς τρόπους απασχόλησης των παιδιών σας. Συχνά, σας κυριεύει ένα άγχος για το αποτέλεσμα και καταλήγετε να διοργανώνετε παιδικά πάρτι που κοστίζουν αρκετές εκατοντάδες ευρώ.

Πως όμως διοργανώνουμε ένα παιδικό πάρτι που δεν θα μας κοστίσει μια περιουσία και ταυτόχρονα θα είναι δημιουργικό για τα παιδιά;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να περιορίσεις το κόστος μιας εκδήλωσης. Ας δούμε αναλυτικά παρακάτω:

  • Ξεκινάμε πάντα με τη λίστα των καλεσμένων.

Σίγουρα όλοι θέλουμε να έχουμε κοντά μας αγαπημένους φίλους και συγγενείς σε κάθε περίσταση. Είναι όμως κάθε περίσταση για όλους; Μήπως γιορτάζουμε τα γενέθλια του παιδιού μας για να βγούμε από κοινωνικές υποχρεώσεις και όχι για να χαρεί το ίδιο το παιδί; Όταν, λοιπόν, διοργανώνουμε ένα παιδικό πάρτι, φροντίζουμε να καλέσουμε όσους θέλει το παιδί κυρίως, δηλαδή φίλους και συμμαθητές μαζί με τους γονείς τους και συγγενείς κοντά στην ηλικία του παιδιού μας.

  • Ο χώρος που θα γίνει η εκδήλωση είναι το επόμενο βήμα.

Εάν έχετε το χρόνο, το χώρο και τη διάθεση, το σπίτι σας μπορεί να είναι ιδανικό μέρος για να διοργανώσετε το παιδικό σας πάρτι. Αν παρόλα αυτά ζείτε σε διαμέρισμα και ο χώρος σας είναι περιορισμένος, καλό θα είναι να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να πάρετε τιμές και προτάσεις από ένα χώρο που φιλοξενεί παιδικά πάρτι, όπως οι παιδότοποι για παράδειγμα.

  • Πώς παίρνω προσφορά από έναν χώρο;

Βρείτε ένα χώρο της αρεσκείας σας και καλέστε προκειμένου να μιλήσετε με έναν υπεύθυνο και ζητήστε να κλείσετε ένα ραντεβού μαζί του προκειμένου να δείτε το χώρο, τις παροχές και την εξυπηρέτηση που σας παρέχει. Ελέγξτε το χώρο αν είναι καθαρός, του γούστου σας και αν έχει αρκετές δραστηριότητες για τα παιδιά. Εάν θα περιλαμβάνει και μενού η εκδήλωση, δείτε προσεκτικά τις προτάσεις που θα σας κάνει και επιλέξτε αυτό που πιστεύετε ότι θα αρέσει στα παιδιά.Ενημερώστε τον υπεύθυνο για τυχόν περιορισμούς στο κόστος που μπορεί να έχετε και ζητήστε να σας βγάλει ένα κόστος κατ’ άτομο.

  • Τι πρέπει να προσέξω;

Εάν επιλέξετε έναν παιδότοπο για το πάρτι του παιδιού σας, δείτε αρχικά που βρίσκεται και αν είναι προσβάσιμος με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ή αν έχει χώρο στάθμευσης. Ενημερώστε για τον αριθμό των ατόμων και ιδίως των μικρών παιδιών που περιμένετε. Ρωτήστε εάν θα υπάρχουν αρκετοί παιδαγωγοί για να προσέξουν και να απασχολούν τα παιδιά σας, εάν περιλαμβάνετε το κόστος αυτό στην τιμή που σας έχουν δώσει ή αν χρεώνεται επιπλέον.

 

Τέλος, μην ξεχνάτε ότι οι όμορφες αναμνήσεις ενός παιδιού χτίζονται μέσα σε ένα χαρούμενο, υγιές οικογενειακό περιβάλλον. Το παιδί προτιμά να έχει εσάς δίπλα σας χαρούμενους παρά άλλο ένα παιχνίδι. Ηρεμήστε και απολαύστε τις μικρές χαρές στη ζωή του παιδιού σας!

 

Το Piniatadiko.grείναι εδώ για να σας προτείνει διασκεδαστικές προτάσεις για κάθε περίσταση με μοναδικές πινιάτες φτιαγμένες όπως τις έχετε φανταστεί. Σε συνεργασία με 90 διαφορετικούς χώρους, το Piniatadiko.gr μπορεί να σας προτείνει επιλογές, βάσει των απαιτήσεών σας. Οι ιδρυτές του Piniatadiko.gr κατέχουν μεγάλη εμπειρία στο EventPlanning  και είναι στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν να διοργανώσετε το πιο τέλειο Party!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *